LAJOVIĆ NAKON OSVAJANJA SRPSKA OPENA: Najneočekivanija stvar za mene

Srpski teniser Dušan Lajović osvojio je ATP 250 turnir u Banjaluci, posle senzacije u finalu protiv branioca trofeja i 6. igrača sveta Andreja Rubljova.

Na taj način je krunisao odličnu nedelju, u kojoj je između ostalih savladao i najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića na putu do titule.

Duci je bio prezadovoljan nakon druge titule u karijeri.

Ovo je verovatno bio najteži meč da ga dovršim u poslednjih šest meseci. Osećao sam se iscrpljenim, od 5:1 u trećem setu nisam osećao noge i počelo je malo da mi se vrti u glavi, ali nekako sam uspeo da prelomim u poslednjem gemu. Nisam uopšte ni razmišljao, samo sam igrao automatski. Probao sam da hvatam rano neke lopte forhendom, ali ništa nije išlo tako brzo, lopta mi je bila tako spora. Bio sam blizu da izgubim taj gem, ali oduševljen sam što sam uspeo da osvojim titulu, izjavio je Lajović posle jednog od najvećih uspeha u karijeri.

Od prethodnog trofeja u Umagu prošle su gotovo četiri godine.

Prethodni put sam bio u ATP finalu pre četiri godine, mnogo toga se izdešavalo od tada, mnogo uspona i padova. Ovo je najneočekivanija stvar za mene, ova titula, ali ipak jesam verovao u sebe uprkos lošoj prošloj godini. Mnogo mi ovo znači, poručio je popularni Duci.

Lajović je pre četiri godine igrao i finale masters turnira u Monte Karlu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: U Lejkersima ponovo ceh platio trener

Posle ispadanja u 1/4 finalu plej-ofa Zapadne konferencije od Denvera, u Los Anđeles Lejkersima su odlučili da ponovo...

POVEZANE OBJAVE