Partizan tone sve dublje: Još jedan poraz crno-belih

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije na Banovom brdu izgubili od Čukaričkog sa 1:0. Tim porazom su više umanjili šanse da se vrate na drugo mesto na tabeli i izbore plasman za kvalifikacije za LŠ.

Početak meča bio je prilično zanimljiv, pre svega zbog odluke sudije Ostraćanina da dosudi jedanaesterac za Čukarički već u petom minutu meča, smatrajući da je bek Partizana Filipović s leđa faulirao mladog napadača Čukaričkog Vladimira Lučića na petnaestak metara od gola gostiju. Glavni sudija Stanko Ostraćanin je odmah pokazao na belu tačku, ali je čekao reakciju iz VAR sobe. Potom je i on pogledao snimak, pa je promenio svoju odluku.

Prvu šansu su gosti imali u 30. minutu. Kristijan Belić je šutirao iz daljine, ali je na mestu bio golman Nemanja Belić. 

Pobednik je rešen u 42. minutu. Marko Docić je izveo slobodan udarac iz velike daljine, a lopta je pala ispred Stevanovića i završila u mreži.

Partizan dolazi do svoje najbolje prilike od početka meča tek u 86.minutu. Živković je doprineo opasnijim centaršutevima sa desne strane, a posle jednog takvog Rikardo je zahvatio loptu glavom i pogodio stativu.

Čukarički je posle 31. kola izbio na drugo mesto na tabeli sa 65 bodova, 20 manje od Crvene zvezde. Treći je TSC sa 62, a Partizan i Vojvodina dele četvrto i peto mesto sa po 57 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE