PL: Težak debakl Totenhema protiv Njukasla! (VIDEO)

Fudbaleri Njukasla demolirali su Totenhem na svom terenu u 32. kolu Premijer lige, savladavši ih sa 6-1 u okršaju timova sa vrha tabele.

Već u 2. minutu je Pevce načeo Džejkob Marfi svojim prvim pogotkom, koji je već u devetom minutu povisio na 3-0! Tri minuta ranije je Žoelinton duplirao prednost.

Već do 21. minuta gosti su bili u totalnom nokdaunu! Aleksander Isak je sa dva gola za isto toliko minuta, u 19. i 21. minutu, “bacio” patardu i povisio na 5-0, što je bio rezultat i na poluvremenu.

Hari Kejn je u 49. minutu postigao utešni pogodak, koji se zapravo teško može nazvati tako. Ni Svrake se nisu međutim zaustavile, pa je konačan rezultat postavio Kalum Vilson golom u 67. minutu.

Totenhem se tako našao u velikoj opasnosti da ostane bez evropskih takmičenja naredne sezone, pošto je na petom mestu sa svega dva boda više od Aston Vile i tri u odnosu na Liverpul. Njukasl sa druge strane suvereno grabi ka Ligi šampiona, pošto je na 3. poziciji sa 59 bodova, koliko ima i Mančester Junajted na mestu iza.

Ubedljiv je bio i Vest Hem, koji je je protutnjao Bornmutom, savladavši domaćina sa 4-0.

Na poluvremenu je već bilo 3-0, posle golova Mičela Antonija u 5, Lukasa Pakete u 12. i Deklana Rajsa u 43. minutu. Konačan rezultat postavio je Pablo Fornals u 72. minutu.

Čekićari su na 13. mestu tabele sa 34 osvojena boda, dok se njihov današnji protivnik nalazi dva mesta niže, sa bodom manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE