Samardžić golom i asistencijom odveo Udineze do ubedljive pobede, Monca bacila na kolena i Fiorentinu posle velikog preokreta! (VIDEO)

Fudbaleri Udinezea ubedljivo su savladali Kremonenze na svom terenu sa 3-0, u okviru 31. kola Serije A.

Igrač utakmice svakako je bio novopečeni srpski reprezentativac Lazar Samardžić, koji je upisao vodeći gol i asistenciju.

Već u drugom minutu je majstorijom doveo do prednosti Zebre. U 27. minutu je srpski vezista precizno centrirao iz slobodnog udarca na Nehueal Pereza, koji je golom glavom duplirao prednost.

Već do kraja poluvremena je postavljen konačan rezultat, pošto je na 3-0 u 36. minutu povisio nigerijski internacionalac Isak Sukses.

Tim iz Udina zauzima 9. poziciju na tabeli sa 42 boda, dok će se Kremonenze posle novog poraza teško spasiti ispadanja, jer je pretposlednji sa 19 bodova, osam manje u odnosu na prvi tim koji je izvan opasne zone.

Nakon što je šokirala Inter na Đuzepe Meaci, Monca je savladala i Fiorentinu na svom terenu, i to posle prave goleade sa 3-2.

Već do 13. minuta Ljubičasti su vodili sa 2-0 posle golova Kuamea u 8. i Saponare u 13. minutu. I treći gol postigao je fudbaler tima iz Firence, ali u svoju mrežu, pošto je Biragi u 26. minutu autogolom prepolovio zaostatak protivnika.

Euforiju kod domaćih navijača doneo je Dani Mota u završnici prvog dela igre, kada je poravnao rezultat na 2-2, što je bio i rezultat sa kojim se otišlo na poluvreme. Potpuni preokret i pobedu domaćinu doneo je Mateo Pesina u 59. minutu sa penala.

Nikola Milenković odigrao je celu utakmicu za goste i zaradio žuti karton u 43. minutu, dok su Luka Jović i Aleksa Terzić u igru ušli sa klupe tokom drugog poluvremena.

Fiorentina je na 10. mestu na tabeli Serije A sa 42 boda, dok je Monca dve pozicije ispod sa bodom manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE