SAVRŠENA VIKEND AVANTURA JE PRED TOBOM –  Evo kako do poklona koji donosi bogatstvo!

Zadovoljni igrači Meridiana su već upoznati sa najluđom avanturom koja se nastavlja iz vikenda u vikend. Period od petka do nedelje je i sada rezervisan za promociju EXPANSE HIT NEDELJE!

Zabava se u periodu od 21. do 23. aprila odvija na slot igri Spinning Buddha! Da vas podsetimo, to je jedna od retkih igara u kojoj vam skoro svaki dobitak donosi besplatne spinove!

Potrebno je da podesite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu i svakim dobitnim spinom ćete osvajati određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

2.700 POKLON SPINOVA će raspodeliti 10 najboljih igrača tokom trajanja turnira, a POBEDNIK ove vikend zabave osvaja 500 POKLON SPINOVA na igri Spinning Buddha!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Da li ste znali da ukoliko zaigrate popularni Texas Hold’em Poker imate priliku da osvojite fantastičan JACKPOT?

Upravo to se dogodilo vernom igraču Meridiana M. M. iz Beograda. Beograđanin je zaigrao Twister turnir, a za učešće na ovom turniru položio je ulog u uznosu od samo 5 EVRA!

Nakon samo sedam minuta usledio je dobitak o kojem će se dugo pričati. M. M. je osvojio JACKPOT u iznosu od 4.000 EVRA!

Ukoliko i vi volite najpopularniju kartašku igru, instalirajte Meridian Poker aplikaciju i uživajte u čarima Texas Hold’Em Pokera!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE