Kerkez nakon dve vezane pobede protiv Partizana: U fudbalu se sve brzo zaboravlja

Čukarički ima dve vezane pobede protiv Partizana, a trener kluba sa Banovog brda Dušan Kerkez je istakao da se u fudbalu sve brzo zaboravlja.

Čukarički je slavio protiv Partizana na Banovom brdu u meču 30. kola Super lige Srbije, a to je ponovio i u prvom duelu plej-ofa protiv istog rivala na istom mestu.

-Očekivali smo drugačiji i agresivniji Partizan, sa nešto izmenjenom startnom postavom u odnosu na prethodni meč i na taj način smo se pripremali. Ponoviću ono što sam govorio pred oba meča, Partizan je kvalitetna ekipa, sa pojedincima koji nisu zaboravili da igraju fudbal. I zaista je mnogo teško protiv njih, rekao je Kerkez za klupski sajt.

Kerkez je istakao da je njegova ekipa u jučerašnjem meču odigrala veoma zrelo.

-Znamo da oni igraju pod određenim pritiskom, mi opet imamo neku drugu vrstu pritiska. Psiha je ovoga puta, posle prve pobede u četvrtak, bila na našoj strani, rekao je Kerkez.

-U drugom meču je, iskreno, moglo da bude i drugačije, ali u ove dve utakmice pamtiće se rezultat. Bilo je momenata i kad nas je Partizan mučio, ali smo pre svega timski odigrali dobro i sprečili smo rivala da postigne pogodak, dodao je on.

Nije dozvolio šef struke Čukaričkog igračima da padnu u euforiju posle dve vezane pobede protiv Partizana, već je insistirao na pripremi za ono što sledi.

-Čestitam mojim momcima, ali u fudbal se sve brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje vrlo važna utakmica, na gostovanju odličnom TSC-u u Bačkoj Topoli. Ukupno, imamo još šest utakmica u plej-ofu, plus takmičenje u Kupu Srbije, svaka je bitna u borbi da ispunimo naše ciljeve. Nema opuštanja, rekao je Kerkez.

Čukarički drugi na tabeli sa 65 bodova, tri više od ekipe TSC. Partizan je četvrti sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina.

-Znamo ko su nam konkurenti u toj borbi, tu su TSC, Partizan, Vojvodina… U ovom trenutku mi odlučujemo, ali moramo i u četvrtak protiv TSC-a, potom u nedelju protiv Crvene zvezde, pa i sve naredne utakmice na visokom nivou, rekao je Kerkez i dodao:

-Za ovo smo se spremali, iako smo od početka sezone imali dosta oscilacija. Sada smo se ‘namestili’, treba samo da nastavimo ovako.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE