MERIDIAN – KUĆA NAJVEĆIH BONUSA: Preuzmite SUPER POKLON svakog utorka!

Jednim klikom pretvorite UTORAK u vaš omiljeni dan!

Sigurni smo da ste mnogo puta čuli da se vernost i lojalnost nagrađuju, ali ako ste član Meridianove zajednice – to je zaista i istina!

Sportska kladionica Meridian je, uvodeći SUPER UTORAK BONUS, do sada nagradila brojne verne korisnike, jer – ko se ne bi obradovao potpuno besplatnom bonusu za online kladjenje!?

Ovaj bonus je dostupan samo najvernijim korisnicima koji su ostvarili određeni nivo aktivnosti na platformi, što pokazuje da Meridian želi nagraditi one korisnike koji su najviše angažovani i lojalni.

Super utorak bonus omogućava korisnicima da uživaju u dodatnim sredstvima za klađenje, a pruža im i veće šanse za dobitak. Sredstva dobijena kroz bonus mogu se koristiti na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.

Najbolje od svega je to što je SUPER UTORAK potpuno besplatan za najvernije korisnike Meridiana, što znači da neće imati dodatnih troškova za svoju aktivnost na platformi.

Trajanje bonusa je dva dana, pa hajde da vidimo koji se to interesantni parovi mogu naći na vašem tiketu:

Aston Vila – Fulam, kec 1.80

Kadiz – Osasuna, kec 2.20

Mančester siti – Arsenal, kec 1.55

Dakle, jasno je da je utorak vaš dan, jer ne samo da dobijate SUPER BONUS, već možete “ugrabiti” fantastične kvote na meridianbet.rs i povećati svoj dobitak uz samo malo sreće i poznavanja fudbala!

A, ako među vama ima onih koji još uvek nisu postali članovi Meridiana – ne brinite, imamo rešenje i za vas!

Posetite meridianbet.rs, registrujte se, verifikujte svoj nalog i na vaš račun stiže neverovatan BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 1.000 RSD za sport klađenje, kao i 1.000 RSD za slot klađenje!

Dakle, bonusi “pljušte” sa svih strana, jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDNO IME MANJE: Ragnik odbio Bajern, ostaje veran reprezentaciji!

Fudbaleri Bajerna u prvom duelu polufinala Lige šampiona remizirali su 2:2 sa Real Madridom. U Nemačkoj su izgubili titulu i...

POVEZANE OBJAVE