Duljaj pred derbi: Evo šta je izjavio trener Partizana

Sutra sa početkom od 18 časova i 30 minuta na programu će biti 170. večiti derbi, gde se sastaju ranjeni Partizan i Crvena zvezda.

Trener Partizana Igor Duljaj izneo je svoja očekivanja pred večiti derbi protiv Crvene zvezde. 

– U aprilu je bio sneg kada sam došao. Nema smisla igrati ovakvu utakmicu, fudbal se igra zbog publike. Teška situacija koju ne možemo da izbegnemo. Ako imamo karakter moramo da ga pokažemo, imamo probleme i od njih ne može da se pobegne. Belić ima kartone i to može da predstavlja problem sa bonusima. Nemam šta da krijem, moram da vidim na treningu ko je fizički spreman, rekao je Duljaj, pa nastavio o trenutnoj situaciji u klubu. 

– Duže vreme nije dobar momenat. Primamo udarce, nekad morate da uzvratite. Moja leđa mogu da ponesu veliki teret, rekao sam igračima da moraju da podele teret sa mnom. Postoji teret, mi, oni, i tu se pokazuje koliko ko vredi. Sve što se priča okolo, te nije plata, te nije ono… Onaj ko poštuje platu mora da opravda dres Partizana, uključujući i mene.

Derbi će biti odigran bez prisustva publike. 

– Biće mrtva atmosfera, koga ćemo da čujemo? Trenere i saigrače, ništa više. Veliki je ulog, ne bežimo od toga i daćemo sve od sebe da se izvučemo iz ove situacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE