JANIĆ POSLE OSVOJENE TITULE: Sad kreće lavina, Željko će na F4, fudbal se diže

Odbojkaši Partizana večeras su završili finalnu seriju protiv Vojvodine u Novom Sadu drugim brejkom i bez poraza došli do titule posle 12 godina.

Na taj način je prekinuta dominacija rivala u finalu, koji je bio šampion poslednjih šest godina.

Trener Partizana Bojan Janić pokušao je da objasni koliko mu je prijala sezona.

Sve što bih rekao je suvišno. Žao mi je što se ova sezona završila. Toliko smo uživali i kad je bilo teško i kad je bilo lepo. Sav akcenat treba da bude na momcima. Tri trofeja su osvojili, napravili su fenomenalnu stvar. Moram da im skinem kapu. Imaju sjajan karakter, nikada ne padaju i ne odustaju. Bilo je mnogo priče tokom sezone, nervoze, rada, ružnih reči… Sve da bi oni izdržali sav taj pritisak. Želeo bih da se nastavi ovako još tri godine. Toliko je bilo lepo raditi sa njima, blistao je trener Partizana i nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

Osvrnuo se i na kompletnu Partizanovu porodicu, s obzorom na to da u poslednje vreme nije bilo mnogo titula u bilo kom sportu.

Sad kreće lavina, Željko će na fajnal-for, fudbal se diže pre ili kasnije. Za mene je sve ovo baš lično, jer sam veliki navijač Partizana. Ovo ne može da se meri ni sa čim, posebno jer je SD bilo u krizi, istakao je Janić.

On je izneo i stav da je ovo najjača liga za poslednje dve decenije.

Mi na početku nismo bili favoriti, Vojvodina je uložila mnogo sredstava. Bilo je baš teško prvenstvo, najjača liga u poslednjih deset ili 20 godina. Samim tim naša titula ima još veću težinu, smatra Janić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pobeda Partizana za kraj Evrolige, Smit nepogrešivo sipao trojke

Košarkaši Partizana savladali su Valensiju u Areni sa 79-66, u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige, u meču koji nije...

POVEZANE OBJAVE