Milojević: Ranjeni lav je najopasniji

Crvena zvezda je ponovo postala prvak Srbije čak šest kola pre kraja Superlige Srbije.

U drugom kolu plej-ofa očekuje nas večiti derbi, gde će Crvena zvezda otići na megdan Partizanu. Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

 -Možda rezultati ne oslikavaju na naš način, nije to interesovanje, ali imamo obavezu da održimo svetkovinu na tom nivou. Prilazimo maksimalno ozbiljni sa istim stavom da dobijemo. Neće se ni sada promeniti. Ranjeni lav je najopasniji, ali imamo kvalitet i samopouzdanje da izađemo kao pobednici, rekao je Milojević i dodao:

-Neće biti teško motivisati igrače. Treba nam hladna glava da bi to izašlo na dobro, da bismo igrali dobro. Pokazali smo to i u prethodnom derbiju gde smo 35-40 minuta bili dobri. Ljudski mozak funkcioniše tako da pokušavate da uložite minimalno, a dobijete maksimalan učinak. To se oslika i na igrače koji imaju šest titula u nizu. Od nas se očekuje da ih motivišemo, ali jasno je da želimo još više.

Osvrnuo se i na činjenicu da publike neće biti na tribinama.

-Derbi bez publike nije derbi. Fudbal se igra zbog navijača. Šta je tu je, nisam neko ko se meša, ali ja to ne volim i to je moj stav. Voleo bih da je 20.000 naših i njihovih, verujem da bi naši navijači bili glasni. Mislim da više ovo šteti nama, ističe srpski stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mladi košarkaš Partizana se prijavio za NBA draft!

NBA draft će se u Srbiji ove godine pratiti sa posebnom pažnjom, pošto se očekuje da plejmejker Crvene zvezde...

POVEZANE OBJAVE