Milutinov najbolji u VTB ligi!

Srpski reprezentativni centar Nikola Milutinov izabran je za najboljeg igrača regionalne VTB lige.

Njegov CSKA je bio dominantan tokom ligaškog dela, zabeleživši učinak od 30 pobeda i samo 2 poraza. Srpski centar je tome doprineo sa 16,1 poenom i 9,1 skokom po utakmici, zabeleživši 13 dabl-dabl učinaka.

BOMBA: Nikola Milutinov menja klub u završnici sezone!

Priznanje mu je uručeno pred petu utakmicu polufinalne serije protiv Lokomotive Kubanj, koju su Armejci izgubili ubedljivo sa 85-68.

Razlozi poraza leže i u tome da Milutinov ponovo nije mogao da pomogne svom timu, kao ni u prethodna dva duela, pošto je doživeo povredu u drugoj utakmici. To je doprinelo lošijoj igri CSKA, koji je nadomak ispadanja, jer je Lokomotiva povela sa 3-2.

Zahvalan sam VTB ligi za priznanje. Uvek je zadovoljstvo dobijati nagrade, iako su mi timske daleko važnije. Nisam igrač koji sam stvara prilike za sebe, potreban mi je sistem, pomoć tima. Zato želim da podelim ovaj trofej sa saigračima, trenerima i svima klubu, ali i da se zahvalim navijačima za njihovu podršku. Želim što pre da se vratim i pomognem CSKA da se izbori za titulu, rekao je Milutinov ovom prilikom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE