VELIKI PREOKRET: Senator Intera umesto u Barselonu odlazi u hit ekipu engleskog fudbala

Već mesecima traju nagađanja o budućnosti Marcela Brozovića, jednog od najboljih igrača Intera i hrvatske reprezentacije.

Brozović s milanskim klubom ima ugovor do leta 2026. godine, ali interesovanje za njegove usluge ne nedostaje. Neko vreme se spominjala Barselona, a sad se pojavila informacija koja ga povezuje s odlaskom u Englesku.

Ranije se kao jedan od favorita za Brozovićevo dovođenje spominjao Liverpul, to zanimanje navodno još uvek postoji, a Kalčomerkatko javlja kako je novi mogući kupac Njukasl.

Ekipa koju sjajno vodi Edie Hau blizu je plasmana u Ligu šampiona sledeće sezone, a finansijski stoji izvrsno otkako je kormilo preuzeo saudijski investicijski fond (PIF) koji je “težak” čak 430 milijardi dolara čime su ‘Svrake’ postale najbogatiji klub na svetu.

Shodno tome ni cifra od 35 miliona evra, koliko navodno Inter traži za svog 30-godišnjeg Hrvata, ne bi trebala predstavljati problem za Njukasl. Osim toga, nije zanemarivo ni to što Njukasl Brozoviću može ponuditi itekako visoka primanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE