Grobari donirali 1,3 miliona evra klubu, anonimna rekordna uplata!

Navijači Košarkaškog kluba Partizan donirali su skoro 1,3 miliona evra u akciji “Jedan Partizan imamo, za plaćanje poreskog duga kluba od 7 miliona evra.

Ova akcija je pokrenuta 25. aprila pokrenuta na inicijativu navijača uključilo se 12.500 partizanovaca, prijatelja kluba i članova Upravnog odbora.

Kako je saopšteno u sredu, za nedelju dana od početka akcije prikupljeno je 143.560.000 dinara ili oko 1.3 miliona evra. Najveći iznos ujedno je anoniman sa uplatom od 12 miliona dinara, a po 100.000 evra donirali su predsednik KK i JSD Partizan Ostoja Mijailovića i članovi Upravnog odbora Milija Babović, Nebojša Šaranović, Nebojša Ivković i Dejan Čakajac.

Kako prenosi Sport klub, među onima koji su uplatom pomogli klub su i proslavljeni vaterpolista Duško Pijetlović, košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski, Saša Pavlović, Nebojša Kosović, političar i Branko Ružić, Rasim Ljajić…

Od utorka, 25. aprila omogućena je uplata donacija i iz inostranstva platnim karticama kako bi se pojednostavila procedura po kojoj navijači crno-belih mogu da pomognu klubu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE