NOVO, SIGURNO I BRZO MESTO UPLATE: Poseti Moj kiosk,uplati depozit na Meridian nalog i uživaj u online klađenju!

Poseti Moj kiosk u svom gradu i uplati depozit na Meridian nalog!

Za sve one koji uživaju u online kladjenju, bilo da se radi o tiketima ili možda slot igrama, stižu sjajne vesti!

Meridian i Moj kiosk su se udružili i obezbedili vrhunski užitak! Ako nemaš vremena, a želiš da se zabaviš – na pravom si mestu!

Sportska kladionica Meridian je poznata po brojnim načinima uplate depozita, koji garantuju sigurnost i brzinu, a sada je stigla još jedna inovacija – Moj kiosk.

Gotovo na svakom koraku, bez gužve i čekanja – uplati depozit na svoj Meridian nalog i  prepusti se čarima online kladjenja!

Potrebno je samo da izdiktirate svoj ID i novac na račun stiže istog trenutka!

Pogledajte lokacije OVDE, olakšajte igru, uštedite vreme i iskoristite novac na omiljene sport i slot igre.

Uz Meridian kladionicu, uvek ćete dobiti najbolje usluge i najbolje iskustvo klađenja. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač – stiže fantastična ponudu igara i najveći bonusi za online klađenje. I zato, ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog, registrujte se već danas na sajtu ili mobilnoj meridianbet.rs aplikaciji i čeka vas DUPLA DOBRODOŠLICA: 1.000 RSD za sport + 1.000 RSD za slot!

A, onda…

Ne propustite ovu sjajnu priliku da uplatite depozit na jednostavan i brz način na preko 1.000 Moj Kiosk lokacija. Odaberite mesto koje vam najviše odgovara i uživajte u spektakularnoj ponudi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE