Šarac pred Radnik: Idemo po bodove!

Fudbalere Radničkog u četvrtak, 27. aprila očekuje gostovanje ekipi Radnika u Surdulici u okviru 32. kola Super lige Srbije. Meč protiv tima koji se bori za beg sa dna tabele najavio je šef stručnog štaba, Dragan Šarac

Govoreći o narednom protivniku, Šarac je istakao kvalitete Radnika ali je istakao i da Radnički mora da ide na pobedu i bodove.

Kolega Đorđević jako dobro vodi ovu ekipu kroz čitavu prolećnu polusezonu. Radnik ima kvalitetne pojedince, pre svih Makarića u napadu, a mogu da zaprete sa svih pozicija. Mi znamo kakav meč možemo da očekujemo i za njega smo se taktički pripremali. Na gostovanje idemo po bodove, to je sigurno. Naše šanse su u duel igri i kvalitetu koji poseduju naši igrači.

Probleme pri odabiru sastava može da stvori i nepovoljan zdravstveni bilten pred polazak na put.

Najmanje šestorica igrača sigurno neće moći da budu u sastavu sutra. To su Pejović i Etongu koji imaju parne žute kartone. Za sada su bolesni Stojanović i Maiga, nadamo se da virus koji vlada neće „pokositi“ još nekog od igrača. Na put neće moći da krenu Mesarović i Dimić, koji je još dugo van stroja, a još nekoliko njih je rovito. Bilo kako bilo, svi ostali moraju da daju svoj maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat.

Meč na gradskom stadionu u Surdulici igra se od 16:30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILAN JE ZAVRŠENA PRIČA: Žiru potpisao za novi klub!

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Franuske Olivije Žiru od naredne sezone će igrati u američkom MLS-u nakon što je...

POVEZANE OBJAVE