Poraz Krajinovića u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u drugom kolu turnira u Madridu nakon što je od njega bolji bio Kristofer O’Konel sa 6:4, 6:7 (2), 6:2.

Krajinović je bio nadomak poraza već u drugom setu, ali je uspeo da preokrene i posle taj-brejka obezbedi odlučujući period. Nije bio na nivou u trećem setu i 81. igrač sveta je prošao dalje, a u narednoj rundi će igrati protiv Tejlora Frica.

 Australijanac je u prvom setu napravio jedan brejk i to u sedmom gemu, maratonskom, kada je iskoristio osmu šansu. Naš teniser je u drugom setu takođe imao brejk zaostatka, u devetom gemu se suočavao i sa dve meč lopte, ali je preživeo.

U poslednjem momentu je vratio brejk, u 10. gemu, da bi u 11. opet popustio pod pritiskom. Krajinović je u ponovo uzvratio ribrejkom, odveo set u taj-brejk, koji je rešio vezavši pet poena.

U trećem setu je Krajinović napravio brejk, ali je do kraja ovog perioda čak tri puta dozvolio rivalu da mu oduzme servis što je bilo dovoljno za poraz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE