OD OVOGA NE MOŽE BOLJE: Meridianove kvote za crno-beli tiket su NAJVEĆE NA PLANETI!

Kladi se u Meridianu na najveći evroligaški hit ove sezone!

Poslednjih nedelja vlada velika euforija oko Partizana. Crno-beli su napravili ogroman uspeh samim plasmanom u plej-of Evrolige, ali očigledno tu nemaju nameru da se zaustave.

Sve je poprimilo još veću i euforičniju notu pobedom čete Željka Obradovića u prvom meču u Madridu protiv Reala neverovatnom trojkom Kevina Pantera na 0,4 sekunde pre kraja. Prepričavaće se ovaj potez Partizanovog Amerikanca, baš kao i ona čuvena trojka Dušana Kecmana, koja se desila mnogo godina ranije, ali zanimljivo – na isti datum.

Oni sujeverni bi rekli da „ima nešto u tom 25. aprilu“, ali crno-beli nemaju nameru da se zaustave samo na tom datumu. Sada su Partizanu neophodne još dve pobede kako bi obezbedio plasman na fajnal-for Evrolige u Kaunasu, o čemu su navijači na početku sezone mogli samo da maštaju…

Ipak, san može postati java, u to smo se uverili više puta, a snove ispunjava i Meridian!

Naime, Meridian je rešio da produži i pojača euforiju nastalu oko bivšeg prvaka Evrope i donosi vrhunsku ponudu za večerašnji novi duel protiv Madriđana.

Nakon brejka u Madridu, Partizan definitivno nije autsajder ni u revanš meču, tako da bukmejkeri Meridiana donose kvotu – 3.20 na pobedu srpskog tima!

Možete pogledati i još neke interesantne igre za duel „kraljeva“ i crno-belih, a ukoliko verujete da Partizan može da osvoji Evroligu, u Meridianu imate NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI – 7.90!

Osim toga, na istom mestu čekaju vas i kvote za drugi večerašnji meč. Makabi je slavio u provm susretu protiv Monaka, ali nema sumnje da će domaćin dati sve od sebe da se vrati u ovu seriju. Bukmejkeri Meridiana procenjuju da je Monako favorit i daju kvotu 1.60 na trijumf “kneževa”.

A, pre svega toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu i preuzmite 1.000 RSD BONUSA za sport i odigrajte novi crno-beli tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan igrač Mege se prijavio za NBA draft

Nakon Nikole Đurišića, Andrije Jelavića i Bogoljuba Markovića, još jedan igrač Mege prijavio se za učešće na ovogodišnjem NBA...

POVEZANE OBJAVE