Siti nema konkurenciju u Engleskoj: Gvardiola nakon velike pobede

Mančester siti pobedio je sinoć Arsenal rezultatom 4:1 u utakmici odluke u Premijer ligi. Španski stručnjak Pep Gvardiola još jednom je pokazao zašto je najbolji trener današnjice i svima je stavio do znanja da njegov tim nema konkurenciju u Engleskoj.

Nakon utakmice Gvardiola je izjavio da je njegov tim posle trijumfa protiv Arsenala blizu odbrane titule u Premijer ligi.

-Odigrali smo dobar meč od prvog do poslednjeg minuta. Uživamo da igramo na svom terenu pred našim navijačima. Ostalo nam je sedam utakmica do kraja. Sada je sve u našim rukama i ne smemo da izgubimo fokus. Realnost je da je Arsenal i dalje ispred Sitija, a nama naredna tri meča zavise kako ćemo ući u finiš sezone. Kada dođete u situaciju da sve zavisi od vas, onda to morate da iskoristite“, rekao je Gvardiola.

Mančester siti će do kraja sezone u Premijer ligi igrati sa Fulamom, Vest Hemom, Lidsom, Evertonom, Čelsijem, Brajtonom i Brentfordom.

-Ova utakmica nije bila odlučujuća, ali bila je važna, to ne možemo da negiramo. Medjutim, i dalje smo dva boda u minusu. Moramo ovako da nastavimo, ne smemo da izgubimo koncentraciju. Moramo da se odmorimo i pripremimo za Fulamjasan je Gvardiola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE