TEMA DANA U TORINU: Vlahović nije kročio na teren, ali zbog scene s tribina mnogima je digao pritisak

Juventus se u sredu veče oprostio od Kupa Italije za ovu sezonu. ‘Bianconere’ je izbacio Inter pobedom na Đuzepe Meaci sa 1:0.

Nakon ovog susreta na udaru navijača Juventusa našao se i srpski napadač Dušan Vlahović, premda on uopšte nije nastupio. Razlog je “nedostatak emocija tokom utakmica”.

Vlahović igra jako skromnu sezonu u dresu torinskog kluba. Bivši igrač Partizana ne donosi previše igri ‘Stare dame’, a razlog se verojatno krije u povredama zbog kojih je često bio izvan tima.

Vlahović tako nije nastupio ni protiv Intera u polufinalnom dvoboju Kupa. Poraz je poprilično hladnokrvno doživeo i to je razbeselo navijače Juventusa.

-Navijači su primetili Vlahovićev stav na tribinama. Bio je hladan upkos ispadanju Juventusa. Mnogi su očekivali drugačiju reakciju, ljutnju… Srbin je bio suzdržan i po mnogima nezainteresovan“, piše Coriere delo Sport.

Sve se glasnije spominje Vlahovićev odlazak iz Juventusa na kraju sezone. Navodno je u kontaktu s nekoliko klubova, a kao najizglednija destinacija spominje se engleska Premijer liga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA ČEKA RIVALA: FMP savladao Borac u Čačku, uzalud neverovatna partija Tasića protiv bivšeg kluba

Košarkaši FMP-a savladali su Borac u Čačku sa 90-87, u prvoj utakmici četvrtfinala domaće Superlige. Tim iz Železnika je...

POVEZANE OBJAVE