UEFA zakazala saslušanja oko meča Superlige Srbije!

UEFA se zainteresovala za sumnje meča 32. kola Mocart bez Super lige, Mladost GAT – Kolubara (1:0).

Slučaj je ponovo prijavio Ninoslav Spasić, bivši međunarodni sudija i suspendovani kontrolor na listi Super i Prve lige Srbije. Iz UEFA je stigla i konkretna najava – saslušanje Ninoslava Spasića zakazano je za ponedeljak u 16 časova.

-Iz Niona, konkretno odeljenja za istrage evropske kuće fudbala, putem mejla, saopšteno mi je da će prvog maja biti održana sednica o spornoj utakmici, odigranoj u utorak, 25. aprila, na novosadskom stadionu „Karađorđe“. Čekam informaciju na koji način će biti održano saslušanje, najavljuje Ninoslav Spasić.

Bivši FIFA sudija prijavio je ranije sumnje u dogovoreni ishod utakmice. Novosađani su slavili sa 1:0, jedini gol postigao je Novica Maksimović sa bele tačke u 31. minutu.

-Epilog se znao odmah posle definisanja sastava plej-aut grupe. Po prvim saznanjima šta se sprema, poslao sam prijavu ljudima iz tela, nadležnog za utakmice pod sumnjom. Odgovorno tvrdim – kladili su se i pojedini neposredni akteri utakmice. Uz veliki broj ljudi, trenera, menadžera… Postoje tiketi sa enormnim uplatama, čak po milion dinara na kvotu 1,3. Ma, pljuštale su ogromne uplate! Pred utakmicu, koeficijent za trijumf pretposlednje ekipe protiv lidera plej-of grupe bila je neverovatnih 1,08! Dokazi su tu, pred nama, mnogi dospeli i u moje ruke. Sve sam dojavio i dostavio ljudima iz UEFA.“

Ostaje da vidimo kakav će biti epilog ove situacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE