BOGDAN NE OSTAVLJA DILEMU: Igranje za reprezentaciju je prednost

Noćas je Atlanta porazom od Bostona završla svoju sezonu u NBA ligi porazom u prvoj rundi plejofa. Iako su uspeli da smanje na 3-2 u seriji, prošle noći su hrabro “poginuli”.

Nije pomogla ni još jedna sjajna partija srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, koji nema nameru da propusti i drugo uzastopno reprezentativno leto, nakon što je zbog povrede morao da otkaže nastup na prošlogodišnjem (nesrećno završenom) Evrobasketu.

On je na konferenciji dobio direktno pitanje o nastupu za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu ovog leta, na šta je odgovorio veoma direktno, ali i dodatno objasnio benefite toga.

To mi pomaže da se spremim za NBA sezonu. Sviđa mi se što to mogu da iskoristim kao prednost, objasnio je Bogdan i drugu stranu medalje.

Ranije su i iz Oklahome najavili da će reprezentaciji predstojećeg leta biti na raspolaganju Aleksej Pokuševski, koji bi tako mogao da debituje za seniorski nacionalni tim, nakon što je dva leta posvetio individualnom radu kako bi se što bolje adaptirao na NBA ligu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE