“KAD IZGUBIŠ, RUKUJ SE”: Bio je to nesrećni kraj najcrnjeg poraza u istoriji Real Madrida

Košarkaška Evropa od sinoć bruji o novoj pobedi Partizana nad Realom i velikoj tuči koja se dogodila pri samom kraju susreta.

Španska Marka je pričala prilično negativno o samoj utakmici, a i u o Realu, jer ono kako su se poneli pojedini košarkaši španskog tima nikako ne ide uz nadimak kluba, stoju u tekstu tog lista.

Postoje načini da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružiji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u utakmici koja je seriju odvela na 0:2 i Fajnal-for pretvorila u utopiju, Blankosi su dozvolili frustraciji da ispliva i završili sa tučom i žalosnim ishodom. Poraz je bio manje bolan od slike ove grupe nemoćnih igrača koji su nasrnuli na štit, pa čak i na himnu kluba:”Kad izgubiš, rukuj se…”, stoji u tekstu uglednog madridskog lista.

Podseća Marka zatim kako je došlo do incidenta…

-Ljulj je zapalio vatru oštrim faulom nad Panterom, nebitnim, na sredini terena, na 1.40 do kraja, kada je njegov tim zaostajao 95:80. Amerikanac se suprotstavio, pokazao pesnicu i eto ih svi: Dek, Musa, koga su napali Lesor i Panter, Jabusele, koji se bacio i čak povredio Egzuma… Jeziv spektakl koji bi mogao da ima posledice u vidu sankcija za naredne utakmice. Bio je to nesrećni kraj najcrnjeg poraza u istoriji Real Madrida, koji je gubio mnogo važnije duele, ali to nikada nije uradio na ovaj način.

Za kraj ugldni list je pisao i o samo utakmici a i o tome da slavni klub u Štark areni čeka pakao.

-Zahvaljujući Egzumovoj brzini bilo je 19:31 posle prve četvrtine. Onda su se pojavili Panter, Naneli, Smailagić, Ledej… Na pauzi – 32:47. Kasnije je Serhio oživeo Real koji je izgledao kao da je mrtav. Serija 12:2 i Vizink arena se probudila. Ipak, Naneli je sa 3+1 uništio iluziju. Poslednja četvrtina je počela tehničkom na klupi Madrida i trojkom Pantera za maksimalnih +17. Surova realnost za tim koji je na kraju, ipak, morao da tučom pogorša poraz. Madrid je ostavljen u nezamislivom scenariju na početku serije, na ivici provalije posle dve utakmice u Vizink centru. Niko nije uspeo da se vrati posle 0:2 i Blankosi će morati da promene mnogo toga da bi to postigli. Finalna borba mogla bi samo dodatno da podgreje atmosferu koja će vladati u Štark areni. Mogao bi to da bude pakao na zemlji”, podvlači Marka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sastavi: Nađ odmah napravio promene!

Fudbalski klub Partizan danas prvi put nastupa pod vođstvom novog šefa struke Alberta Nađa. Rival mu je Vojvodina u derbiju...

POVEZANE OBJAVE