Larkin dao predlog rešenja za odrađivanje Panterove kazne

Košarkaši Partizana sinoć su došli i do drugog brejka i velike prednosti u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv madridskog Reala, pa su samo na korak od plasmana na F4.

Ipak, ovaj duel ostaje u senci sveopšteg sukoba igrača dva tima u završnici.

Danas je Evroliga izrekla i kazne ovim povodom, koje su, po opštem mišljenju, pomalo blagonaklone prema španskom timu.

Sa druge strane, crno-beli će biti na jednoj utakmici bez Lesora, a na dve bez kapitena Pantera, heroja prve utakmice u Madridu.

Kazna izrečena Panteru je izazvala mnogo pažnje, pa je tako bilo i mišljenja da je za Partizan bolje da izgubi u narednoj utakmici pred krcatom Arenom.

Ovim povodom se oglasio i Šejn Larkin, član aktuelnog i dvostrukog uzastopnog šampiona Anadolu Efesa. On se zapitao o načinu odrađivanja ove kazne.

Samo pitam. Ako Partizan pobedi u trećoj utakmici i prođe na fajnal for – da li će Panter moći da igra u polufinalu? Ili će i dalje biti suspendovan za tu utakmicu? Mislim da bi trebalo da igra ukoliko prođu, a da kaznu odsluži na početku naredne regularne sezone. To je samo moje mišljenje, napisao je američki plej sa turskim pasošem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUKA ILIĆ NIJE JEDINI: Zvezda sprema još jedan veliki povratak za napad na LŠ!

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend nastavljaju šampionat Srbije gostovanjem Vojvodini. Nakon dva derbija, pobegli su Partizanu na +10 i prošli...

POVEZANE OBJAVE