NAKON SEZONE IZ KOŠMARA: Panatinaikosu ponuđena velika NBA zvezda!

Košarkaši Panatinaikosa igraju možda i najgoru sezonu u poslednjih trideset godina. Veoma rano su se oprostili od plejofa Evrolige, čiji su višestruki šampioni, a Dejan Radonjić se nije dugo zadržao u klubu iako je letos planiran kao dugoročno rešenje.

Nedavno je počela i da se osipa aktuelna ekipa, pa je klub napustio Dvejn Bejkon, koji je stigao u toku sezone, uz dosta kontroverzi, pošto je Radonjić prethodno izjavljivao da nije igrač kakav mu treba.

Sada uprava kluba već razmišlja o narednoj sezoni, pa prave prve poteze u tom smeru. Počeli su od glave, pa je dogovoren dolazak na klupu dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope sa Efesom Ergina Atamana.

Prema informacijama tamošnje agencije “SDNA”, PAO je ponudio novi trogodišnji ugovor reprezentativnom centru Jorgosu Papajanisu, ali to nije sve kada je reč o novostima u vezi sa sklapanjem tima za narednu sezonu.

Isti izvor tvrdi da je klubu ponuđen, ni manje ni više, Kemba Voker. Omaleni plej je postao jedan od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji nastupajući za Šarlot od 2011-2019, kada prelazi u Boston.

U Seltiksima se zadržao dve sezone, a potom kratko nastupao za Njujork Nikse i Dalas Meverikse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Lesor: Pokušao je sve da mi uništi karijeru

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor je imao zanimljivu objavu na društvenoj mreži "X". - Čovek priča kao da nije pokušavao da...

POVEZANE OBJAVE