Pijetlović pred Partizan: Ne bi trebalo da bude problema

Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 20 časova na bazenu Sportskog centra Voždovac na Banjici protiv Partizana igraju revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Novobeograđani su slavili u prvoj utakmici rezultatom 15:11, pa ih još samo jedan trijumf deli od plasmana u veliko finale i prilike da brane trofej osvojen prošle sezone.

Ekipa trenera Živka Gocića je u prilično zgusnutom rasporedu utakmica, pošto je pre samo tri dana imala teško gostovanje u Dubrovniku u Ligi šampiona. Meč sa Jugom je posle mnogo uzbuđenja završen nerešenim rezultatom, čime je Novi Beograd zadržao drugo mesto na tabeli B grupe elitnog takmičenja.

Protiv Juga smo igrali dobro veći deo meča, ali opet nam se dešavaju padovi koncetracije koji su ekstremni i tada primamo jako lagane i glupe golove, sumira utiske iz Dubrovnika najiskusniji prvotimac Novog Beograda duško Pjetlović i dodaje:

Za samo par minuta protivnik uspeo da stigne našu prednost i vrati utakimicu u egal. Naša ekipa to ne sme sebi da dopusti. Dokle god ne izbacimo to iz našeg repertoara, igra nam neće biti dobra. Generalno gledano je protiv Juga zaista bilo sve kako treba, do tih pet šest minuta krize, ali to je dovelo do toga da na kraju odigramo nerešeno, konstatovao je Pijetlovič.

Jedan od naših najtrofejnijih vaterpolista svih vremena, protiv Partizana očekuje pobedu:

Partizan je veoma mlada ekipa i mislim da smo dosta kvalitetniji od njih, To smo i pokazali u prošloj utakmici iako smo i u tom duelu imali padove koncetracije. Ako budemo igrali na nivou kvaliteta koji posedujemo, mislim da ne bi trebalo da bude problema. Naravno, moramo da budemo veoma oprezni. Oni su fizički izuzetno dobro pripremljeni, i u tom smislu će utakmica biti veoma zahtevna. Moraće mnogo da se pliva, da ono što se kaže na pravi način zaradi pobeda, ali mislim da smo bolja ekipa i da bi sve osim naše pobede bilo veliko iznenađenje, zaključio je Pijetlović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Zvezde se javno zahvalio Baharu

Fudbalski klub Crvena zvezda postigao je dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. Tim povodom oglasio se...

POVEZANE OBJAVE