ĆAVI “LANSIRAO” NOVO ČUDO OD DETETA: Barselona demolirala Betis i svela mu šanse za Ligu šampiona na minimum (VIDEO)

Fudbaleri Barselone demolirali su Betis na Nou Kampu sa 4-0, u 32. kolu španske La lige.

Tako se tim Ćavija Ernandeza približio tome da i matematički obezbedi titulu, dok je protivnika gurnuo u nezavidnu situaciju, pošto tim iz Sevilje gotovo da više i nema šansi za plasman u Ligu šampiona, jer za Real Sosijedadom zaostaje devet bodova. Trenutno zauzima šesto mesto i beži tek tri boda Bilbau, koji je prvi izvan zone koja vodi u bilo koje evropsko takmičenje.

Već u 14. minutu Katalonci su poveli golom Andreasa Kristensena posle asistencije Rafinje. U 33. minutu je Edgar Gonzales posle oštrog starta zaradio drugi žuti karton i isključenje, pa je domaćinu bio znatno olakšan posao, što je umeo da iskoristi.

U 36. minutu prednost je duplirao Robert Levandovski, a samo tri minuta kasnije se Rafinja i sam, posle zabeležene asistencije, upisao u strelce i povisio na 3-0.

Konačan rezultat je autogolom u 82. minutu postavio Gvido Rodrigez.

Ćavi je iskoristio priliku da u 83. minutu pruži šansu još jednom izdanku La Masije, 15-godišnjem Laminu Jamalu, koji je zamenio tri godine starijeg Gavija, koji je tokom prethodne sezone i sam dobio priliku i već postao standardan. On je imao jednu dobru šansu da se odmah na debiju upiše i u strelce, ali ga je sprečio golman gostiju Silva, dok je u drugoj prilici odlično uposlio Dembelea, koji je međutim propustio veliku priliku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON MVP PRIZNANJA: Tri Evroligaša žele Makedonca iz Unksa!?

Košarkaši Uniksa igraće u polufinalu plej-ofa VTB lige protiv Lokomotive Kuban. Nekadašnji Evroligaš ima i MVP-a ligaškog toka ovog takmičenja....

POVEZANE OBJAVE