Real slavio uz het-trik Benzeme (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida savladali su na Santjago Bernabeu Almeriju sa 4-2 u 32. kolu španske La lige.

Najzaslužniji za pobedu bio je Karim Benzema, koji je zabeležio het-trik sa svim golovima u prvom poluvremenu.

Do prednosti je doveo svoj tim već u petom minutu kada je ostao potpuno sam pred golom posle dodavanja Vinisijusa u kontri.

Na sličan način je francuski napadač duplirao prednost u 17. minutu, s tim da je lopta ovog puta došla od Rodriga sa desne strane, koji se pre toga lepim driblingom oslobodio svog čuvara.

Het-trik je kompletirao u 42. minutu sa penala, kada je poslao loptu na suprotnu stranu u odnosu na onu gde se bacio golman gostiju.

Međutim, igrači Almerije su smanjili na 3-1 u zaustavnom vremenu prvog dela igre, kada je Lazaro smestio loptu u mrežu nakon što ga je Lardži Ramazani odlično uposlio posle akcije po levoj strani.

Tek što su se fudbaleri vratili na teren, Rodrigo se i sam upisao u listu strelaca, i to prelepim pogotkom sa oko 18 metara, kada je “skinuo paučinu”.

Konačan rezultat postavio je Lukas Robertone u 61. minutu, kada je glavom postigao gol nakon akcije koja je proistekla posle velike greške odbrane Reala.

Real Madrid drži drugo mesto i pored kiksa u prošlom kolu, ali beži gradskom rivalu Atletiku samo 5 bodova, a ima i utakmicu više, dok u odnosu na lidera Barselonu još uvek mnogo zaostaje.

Almerija je sa druge strane na 15. poziciji sa 33 bodova i daleko je od pozicije u kojoj može da odahne i ne strepi za opstanak, jer Hetafe na 18. mestu ima samo dva boda, ali i utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE