CRNO-BELA EUFORIJA SE NE STIŠAVA: Evo kakve su šanse da Partizan osvoji Evroligu!

Evroliga je ove sezone donela mnogo iznenađenja i uzbuđenja, ali priznaćemo – ovako „naelektrisanu“ plej-of seriju koju igraju košarkaši Partizana i Real Madrida zaista nismo očekivali.

Brejk u Madridu dao je navijačima Partizanu opravdanu nadu u plasman na fajnal-for, a šta tek reći i o drugom trijumfu na gostujućem terenu?

Nesportski potezi se prepričavaju već danima, ali ipak – ono što se računa jeste rezultat, a on ide u korist čete Željka Obradovića. Samopouzdanje je poraslo, vera navijača takođe, i u skladu sa tim – sportska kladionica Meridian je rešila da sve tikete koji su odigrani na pobedu Partizana u ovoj seriji rezultatom 3:0 već proglasi dobitnim!

Navijači koji veruju da će Partizan odbraniti domaći teren i sa ubedljivih 3:0 rezervisati kartu za Kaunas su već na dobitku, ali to nije sve…

https://www.instagram.com/p/CrlnkrQNJ3H/

Nakon dve pobede nad „kraljevskim klubom“, šanse Partizana za osvajanje Evrolige su dodatno porasle, pa se uveliko spekuliše ko je među glavnim favoritima.

Uz ovakvu ratničku igru nije čudo što se crno-beli nalaze na ovoj listi, štaviše među glavnim kandidatima su trenutno.

Meridian je i za osvajanje Evrolige pripremio fantastičnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a ispred Partizana su samo Olimpijakos i Barselona, koji su tu svakako još od početka sezone.

Dakle, kvota na trijumf Partizana je 7.00, pa vam savetujemo da što pre posetite meridianbet.rs i iskoristite ovu priliku!

Naravno, pre toga – obavezna je registracija, nakon koje dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD za sport + 1.000 RSD za slot!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROBIO LED: Prva pobeda Rubljova na šljaci ove godine

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugu rundu mastersa u Madridu. Savladao je Argentinca Fakunda Banjisa sa 6:1, 6:4....

POVEZANE OBJAVE