DRAMA U JUVENTUSU: Izbila pobuna u svlačionici protiv Maksa Alegrija!?

Fudbaleri Juventusa večeras gostuju u Bolonji kod istoimenog domaćina. Situacija je alarmantna, nanizali su poraze, pa čak i nakon povratka bodova, više nisu sigurni na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

‘Bjankonere’ čeka Sevilja u polufinalu Lige Evrope, a kako sada igraju, izgledi da se domognu Budimpešte nisu veliki. U svakom slučaju čeka ih ogromno iskušenje večeras, a sve glasnije se priča o statusu Masimilijana Alegrija.

Korijere delo Sport tvrdi da je situacija u svlačionici katastrofalna, da su igrači nezadovoljni trenerom. Navodni izvor iz Juventusa je kazao da su igrači “mentalno slomljeni”, da nema automatizma u igri, da trener menja sastav na svakoj utakmici.

Uz to, Alegrijev pomoćnik, Paolo Bjanko odlučio je da napusti Juventus na leto. U pitanju je želja da se okuša samostalno u trenerskom poslu, ali mediji insistiraju na tome da je nezadovoljan Alegrijevim načinom rada.

Alegri je živčan, imao je nekoliko ispada u medijima, a na pitanje ima li nezadovoljnih u svlačionici odbrusio je: “Ko vam je to rekao, dajte mi imena!”

Brojni igrači već gledaju prema letnjem merkatu i izlaznim vratima. Anhelu Di Mariji, Adrienu Rabiou i Huanu Kvadradu ističu ugovori, a sve je izvesnije da će Torino napustiti i Dušan Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Liverpul ima novog trenera

Posle razmišljanja od nekoliko meseci i pregovora sa Ćavijem Alonsom i Rubenom Amorinom, Liverpul je konačno pronašao zamenika Jirgenu...

POVEZANE OBJAVE