JEDAN POTEZ – DVA POKLONA: Besplatno do najvećeg bonusa na planeti!

Sve što ste želeli ako ste ljubitelj sportskog klađenja i online slot igara priuštiće vam Meridian. Potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i možete preuzeti najjači bonus na planeti.

Čekaju vas dva poklona, pa možete uživati kako u slot igrama tako i u sportskom klađenju.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 1.000 DINARA BONUSA ZA SLOT + 1.000 DINARA BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE!

Kada je o bonusu na sportsko klađenje reč potrebno je da odigrate tikete u roku od 24 ČASA od trenutka REGISTRACIJE. Tiket treba da sadrži barem četiri para sa minimalnim pojedinačnim kvotama 1.35.

Nedelja pred nama donosi pregršt zanimljivih duela u mečevima TOP LIGA. Liverpul i Totenhem će međusobno odmeriti snage i pokušaće da izbore izlazak na evro scenu.

Crvena zvezda dočekuje Čukarički koji se grčevito bori za drugo mesto koje ove sezone vodi u kvalifikacije za LŠ!

Pravila za slot bonus su slična, te i njega iskoristite u roku od 24 ČASA od trenutka kreiranja korisničkog naloga. Možete uživati u celokupnoj slot ponudi!

Vreme je da vaš poklon pretvorite u ozbiljnu lovu! Posetite Meridian SADA i uživajte u vrhunskoj avanturi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE