LAZETIĆ PRED CRNO – BELE: Partizan dugo nije pobedio, to može biti veliki problem za nas

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra Partizan u duelu 3. kola plej – ofa Superlige Srbije.

Tim iz Bačke Topole je dobio važan susret protiv Čukaričkog u želji da se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan je posle trijumfa Vojvodine nad Voždovcem pao na petu poziciju.

Pred susret se oglasio trener TSC-a Žarko Lazetić:

Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što  Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas. Znam da im ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog i Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje. Ovo je velika prilika i veliki test za nas. To što smo trenutno drugi na tabeli ništa ne garantuje, ima još mnogo bodova u opticaju i probaćemo da do kraja prvenstva igramo najbolje što možemo,  da iz utakmice u utakmicu sprovodimo našu igru i tako dođemo do rezultata, rekao je on u najavi susreta.

Potom je dodao:

Nisam od onih koji unapred najavljuju pobedu ili se unapred predaju, pa makar igrali i protiv Mančester sitija. Sa svojim stručnim štabom i ekipom se spremamo da pobedimo svaku utakmicu pa je tako je i sada. Imamo iskustvo protiv Partizana iz prethodna dva meča. U prvom smo bili u podređenom položaju, ali smo uspeli da dođemo do boda, a u drugom, u kome smo bili mnogo bolji, videli smo kako može da zablista pojedinac od koga se to ne očekuje i šutne svoj najbolji slobodnjak kao što je to uradio Urošević. Imaju veliki individualni kvalitet i zaista moramo da budemo oprezni fokusirani na sebe i držimo najviši nivo igre jer je se samo tako pobeđuje Partizan, bez obzira na kom mestu tabele se nalazi, zaključuje Lazetić.

Susret TSC-a i Partizana igra se u Bačkoj Topoli sutra od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON PORAZA OD NOVOSAĐANA: Rade Bogdanović imao poruku za Partizan

Fudbaleri Partizana izgubili su od Vojvodine 3:2 u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crvena zvezda je overila titulu, a crno-belima...

POVEZANE OBJAVE