Mateo pred gostovanje Partizanu: Evo šta je izjavio trener Reala

Košarkaši Reala iz Madrida pobedili su Saragosu u prvenstvu Španije, i to svega dva dana pre trećeg susreta sa Partizanom u plej-ofu Evrolige.

Centar slavnog kluba Valter Tavares je odradio zagrevanje, ali ga nije bio u sastavu tima, međutim, velika veravatnoća je da će igrati protiv Partizana.

Nakon utakmice trener Reala Mateo Ćus pomenuo je i Partizan.

Za razliku od Partizana koji je odmarao i odmara posle drugog meča serije, mi smo imali zahtevan duel protiv Saragose, sada nas čeka put u Beograd i velika borba sa ciljem da stignemo do izjednačenja i pete utakmice. Tavares? Ne znam, počeo je da trenira, ali videćemo da li će biti spreman da igra,istakao je trener Reala.

U Beogradu želimo da odigramo kao u prvom meču kada je pitanje pobednika rešila čudesna trojka Pantera. Drugi meč je bio za zaborav u svakom smislu, odigrali smo loše, tuča…. Obe ekipe su oslabljene uoči nastavka serije, sve je moguće, Partizan će imati veliki vetar u leđa sa tribina, ali nadamo se da smo kadri da seriju vratimo na naš parket, jasan je trener Reala.

Partizan protiv Reala neće moći da računa na Pantera i Lesora, dok tim iz Madrida ne računa na Deka i Jabuselea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE