Milojević nakon pobede: Izuzetno dobra igra

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Čukarički sa 4-0 u 3. kolu plejofa Superlige Srbije.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

-Izuzetno dobra igra sa mnogo uspešnih zahteva na kojima smo radili i za koje smo trenirali, ne samo za danas, nego za čitav period. Kad se pogleda, dva gola u prvom poluvremenu i mnogo prilika, uz ostavljen dobar utisak. Takođe, igrali su fudbaleri sa manjom minutažom, tako da nismo mogli konstantno da držimo ritam, imali smo pad, ali se vratili na energiju i kvalitet, te postigli još dva pogotka. Uz to, dali smo prostor Milunoviću i Spajiću da se vrate, kao i Mituljikiću i Lekoviću da skupljaju minute. Uspeli smo da odigramo dobro i osvežimo igrače koji će nam trebati za sredurekao je Milojević, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Nakon povrede i velike pauze vratio se Uroš Spajić, koji se i upisao u strelce u 90. minutu.

-Spajić je momak koji radi pošteno. Imao je dug period oporavka, trebala mu je mentalna snaga, a gol je nagrada za rad koji je uložio – vratilo mu se. Reč je o velikom profesionalcu i nadam se da će mu ovo biti samo podstrek da nastavi ovako na mentalnom planu i da igra sve bolje, jer znamo kakav je fudbaler u pitanju, samo treba pametno da ga uvedemo posle povrede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE