PL: Siti se domogao prvog mesta, Junajted blizu Lige šampiona (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija slavili su na gostovanju Fulamu na Krejven Kotidžu u 34. kolu Premijer lige sa 2-1, i tako prestigli Arsenal, koji je bio lider na tabeli kroz čitavo prvenstvo.

Sada tim Pepa Gvardiole ima bod prednosti i utakmicu manje u donosu na Tobdžije, pa je nadomak odbrani titule.

Ponovo je strelac bio Erling haland, i to već u trećem minutu sa penala. Ipak, radost nije dugo trajala, pošto je Fulamov Brazilac Karlos Vinisijus poravnao na 1-1 već 12 minuta kasnije.

Međutim, već do poluvremena je Hulijan Alvarez doneo novu prednost i konačan rezultat, kao i lidersko mesto na tabeli Građanima posle dugo vremena.

Uspešan je bio i drugi mančesterski klub. Junajted je na Old Trafordu minimalnim rezultatom 1-0 bio bolji od Aston Vile.

Kao po navici, strelac protiv Vile bio je Bruno Fernandeš, koji se našao na pravom mestu u 39. minutu i smestio loptu umrežu. Tome je prethodila odlična reakcija Kazemira, koji je glavom na sredini terena otvorio kontru, u kojoj je dobro šutirao Rašford.

Tim Erika Ten Haga je blizu da obezbedi mesto u Ligi šampiona naredne sezone, pošto su četvrti sa 63 osvojena boda iz 32 utakmice i ubedljivo ispred Liverpula, Totenhema i današnjeg rivala, koji su im prvi pratioci.

Rezultati ostalih utakmica današnjeg programa:

Bornmut – Lids 4-1

Njukasl – Sautempton 3-1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE