SKANDAL U PANATINAIKOSU: Igrač za kog se govorilo da ga Radonjić nije želeo raskinuo ugovor, a sada otkrio šta se dešavalo u klubu

Gigant evrospke košarke grčki Panatinaikos odavno nije na svom najvišem nivou, ali se čini da je ove sezone dotakao dno.

Pored toga što su bili jedan od najlošijih timova u Evroligi, klub su pratile i kontroverze van terena, što je kulminiralo nakon odlaska iz kluba Dvejna Bejkona.

Sezonu je na klupi počeo Dejan Radonjić, koji je stigao nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, ali je zbog loših rezultata napustio PAO u međuvremenu.

Pre toga se pokušalo sa pojačanjima u igračkom kadru, a najveće je bio Dvejn Bejkon, koji je to i pokazao na terenu. Međutim on je stigao nakon što je crnogorski stručnjak izjavljivao da nije igrač kakav njemu treba.

Ipak, to nije najveći skandal u vezi sa ovim košarkašem, koji je nedavno raskinuo saranju sa Atinjanima, a sada se oglasio putem uživo uključenja na Instagramu i otkrio da se potukao sa igračem.

Pretukao sam Mancukasa jer me je provocirao, direktno je otrkio američki bek, pa potom govorio o skandaloznom ophođenju pre njemu od strane kluba.

Stavili su četvoricu momaka da motre na moju kuću i rekli su tom obezbeđenju koje mi je stajalo pred vratima, da mi polome noge ukoliko izađem napolje. Sve to zato što smo izgubili utakmicu, kao da je to samo moja krivica, a ne celog tima. Došli su u svlačionicu, pretili nam i rekli da će staviti obezbeđenje ispred moje, Perisove i Derikove kuće. Bilo je tu mnogo besmislica. Ja sam kroz sve to i kroz svoje povrede, i dalje igrao, tvrdi Bejkon.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE