BEZ PROVIZIJE I NA DOHVAT RUKE: Uplati depozit na MOJ KIOSK objektima i uživaj u Meridianovim bonusima!

Meridian i Moj kiosk – idealna kombinacija!

Znamo da je online klađenje jedna od omiljenih zabava svih ljubitelja sporta, a ako ste član Meridiana – stižu nove pogodnosti za vas!

Za sve korisnike online naloga Meridian kladionice stižu sjajne vesti – od sada, uplata depozita moguća je na preko 1.000 Moj Kiosk lokacija širom Srbije!

To znači da imate još veći izbor mesta na kojima možete da deponujete novac i uživate u spektakularnoj ponudi Meridian kladionice.

Sigurni smo da ste primetili da se Moj kiosk nalazi gotovo na svakom koraku, što znači da više nema gubljenja vremena. I ne samo to…

Ne samo da ćete imati veći izbor lokacija, već ćete takođe biti sigurni da je vaš novac zaštićen. Svi depoziti se obrađuju bezbedno i pouzdano, tako da budite uvereni da su vaši podaci i novac u najboljim rukama.

Šta treba da uradite? Samo da izdiktirate svoj ID i novac na račun stiže istog trenutka! Olakšajte igru, uštedite vreme i iskoristite novac na omiljene sport i slot igre.

Uz Meridian kladionicu, uvek ćete dobiti najbolje usluge i najbolje iskustvo klađenja. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač – stiže fantastična ponuda igara i najveći bonusi za online klađenje.

A, ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog – registrujte se već danas na sajtu ili meridianbet.rs aplikaciji i čeka vas DUPLA DOBRODOŠLICA: 1.000 RSD za sport + 1.000 RSD za slot!

Meridian – zabava bez koje se ne može!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE