PL: Goleada u borbi za opstanak, Junajtedova želja promašila penal! (VIDEO)

Fudbaleri Lestera i Evertona remizirali su na “King Pauer” stadionu u utakmici koja je bila veoma važna u borbi za opstanak za oba kluba. Na kraju je na semaforu pisalo 2-2.

Prva faza duela bila je najdinamičnija i prepuna golova. Dominik Kalvert-Levin je u 15. minutu doneo prednost Karamelama, ali ne zadugo.

Već sedam minuta kasnije tuski fudbaler Sojundžu je izjednačio, a prekaljeni Džejmi Vardi već u 33. minutu doneo potpuni preokret, nakon odličnog proigravanja u prostor od strane Džejmsa Medisona, koji ne treba da brine za budućnost jer se već govori o ozbiljnom interesovanju Mančester Junajteda za njega.

Ipak, ovaj vezni fudbaler je propustio priliku da u zaustavnom vremenu prvog dela sa penala uveća prednost svog tima, što se vratilo u drugom delu utakmice.

Konačan rezultat psotavio je Nigerijac Aleks Ivobi u 54. minutu, što je bio jedini gol u drugom poluvremenu. On je odlično dočekao loptu koja mu je padala na nogu posle jednog vazdušnog duela.

Lisice su sada van zone ispadanja, ali daleko od toga da mogu da odahnu. Zauzimaju 17. poziciju na tabeli, ali imaju 30 bodova, koliko i Notingem Forest koji je u zoni ispadanja.

Sa druge strane, tim iz Liverpula je u još lošijoj situaciji pošto je pretposlednji sa 29 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost objavila važnu informaciju pred meč sa Partizanom!

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da u subotu počinje prodaja ulaznica za drugi meč polufinala ABA lige. Prvi meč u...

POVEZANE OBJAVE