JUNACI REALOVE POBEDE: Jedna od najtežih dvorana za igranje, ovo je bio rat

Košarkaši Partizana nisu uspeli da iskoriste prvu meč-loptu za odlazak na F4 Evrolige u svojoj povratničkoj sezoni, pošto su poraženi od Real Madrida pred prepunom Beogradskom arenom u trećoj utakmici.

Ključan je bio povratak jednog od najdominantnijih centara u evropskoj košarci Valtera Tavaresa, koji je zbog povrede propustio drugu, dok je u prvoj utakmici napustio parket ranije.

Div sa Zelenortskih Ostrva je zabeležio dabl-dabl sa 26 poena i 11 skokova, tako maksimalno iskoristivši odsustvo Matijasa Lesora u timu Partizana zbog suspenzije.

Ovo je jedna od najtežih dvorana za igranje u Evropi. Morali smo da budemo koncetrisani sve vreme, a moraćemo i da ostanemo, jer druga utakmica biće još teža. Umoran sam, ali posle pobede se uvek dobro osećaš. Dao sam sve od sebe, pokušaću da se oporavim i da budem spreman za drugi meč, rekao je tavares.

Drugi heroj utakmice nekada je nosio crno-beli dres aktuelnog rivala za plasman na F4, a u pitanju je Najdžel Vilijams-Gos, koji je odigrao najbolje kada se utakmica lomila.

Videli ste, ovo je bio rat. Ali verujem u svoj rad, verujem u sebe. Nemamo izbora. Moramo da se oporavimo, nova utakmica čeka nas za dva dana, ostaje na zemlji Vilijams-Gos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE