Milojević pred Napredak: Dvojica igrača pod znakom pitanja!

U čtvetfinalu Kupa Srbije, fudbaleri Crvene zvezde će se sastati sa ekipom Napretka.

Strateg crveno-belih je pred kup duel podsetio naremi u prvenstvu i analizirao gde su njegovi izabranici tada pravili propuste.

Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv njih… Dobri su u prekidu i koriste prostor, ako se loše stoji iza lopte. U prethodnom meču su iskoristili to što smo mnogo menjali. Ne igrač za igrača već u prekidima kada usled promene u timu i želje za ubrzanjem, na skoku bude fudbaler koji nije dobar u skoku. Tu se onda javi problem, ali to je normalno i mora se kalkulisati. Bila je to situacija gde smo imali kontinuirane tri, četiri greške, lošu postavku i reakciju… Iz toga je usledila kazna. Napredak može da bude neugodan, neće im faliti motiva jer je kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve. Prava na grešku nemamo. Treba nam dobra igra i energija da bismo prošli dalje,  rekao je Milojević u najavi meča.

Zvezda je minulog vikenda deklasirala Čukarički i taj tim bi mogao da izađe na teren i protiv Kruševljana.

Ne znam da li smo baš za četiri gola kvalitetniji od njih, ali važno je da smo pobedili. Kada je dobar odnos i kad se ispoštuju zahtevi, ne morate da igrate sa „najjačim“ timom da biste dobili. Tako je bilo u nedelju. Drago mi je zbog momaka koji su dobro odigrali, stavili su me na slatke muke kada biram tim. Uvek igramo sa najboljim sastavom, tako će biti i sutra. Moramo da ispoštujemo fudbal i da igrači koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadrže mesto u timu. Da bismo dobili i rotacijama dovoljnu dozu energije i motivacije pred meč.

Pred ovaj susret dvojica igrača su upitna.

Nisu svi spremni ali znaćemo više posle današnjeg treninga. Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne sutra. Što se Spajića tiče, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo najbolje što je moguće za sve, podvukao je Milojević.

Utakmica se igra u sredu od 18.30 u Kruševcu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga odredila termine majstorica

Košarkaši Panatainaikosa i Makabija igraće "majstoricu" četvrtfinala plej-ofa Evrolige u utorak od 20.15, dok će se Barselona i Olimpijakos...

POVEZANE OBJAVE