Španska Marka: Hezonja je PARTIZANOVAC, kako će ga dočekati u Areni!?

Špankska “Marka” posvetila je tekst Hezonji i njegovom odnosu prema timu za koji navija, Partizanu.

Tim Željka Obradovića će pokušati da iskoristi prvu priliku za plasman na fajnal-for Evrolige, kada večeras na svom terenu dočekuje “kraljevski klub”. Za Real iz Madrida igraće i Mario Hezonja, hrvatski košarkaš koji nikada nije krio da navija za Partizan.

Upravo je njemu španska “Marka” posvetila tekst pod naslovom:

Zanimljiv slučaj Hezonje, izbačen je u tuči u Madridu i navija za Partizan.

Oni ističu da je Real pred ispadanjem i da će igrati u neprijateljskoj atmosferi gde će publika biti protiv svih.

Protiv svih? Možda ipak ne, pošto je slučaj Hezonje zanimljiv.

U sukobu i haosu na kraju poslednje utakmicu u Madridu, Hrvat je bio učesnik, više u razdvajanju, nego u bilo čemu drugom… I na kraju je isključen. Nakon toga ide priča o simpatijama crno-belih prema ovom igraču, a i njegova poruka da “nikada nije krio simpatije prema balkanskom velikanu, priznajući da mu je san da igra tamo”.

– To je moj omiljeni tim, draži mi je od zagrebačke Cibone. To je luda kuća, između atmosfere i navijača, podsećaju na Hezonjinu izjavu iz 2012. godine.

Hezonja ove sezone prosečno beleži 10,5 poena po meču. U ovoj četvrtfinalnoj seriji dao je 8 u prvom i 16 poena u drugom meču. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Baskonija povukla dres legenedarnog centra (VIDEO)

Košarkaški klub Baskonija, ili nekada Tau Keramika, poslednjih skoro tri decenije je iznedrila veliki broj vrhunskih košarkaša. Među prvima...

POVEZANE OBJAVE