Bez dlake na jeziku: Đurić o Vazuri, Zečeviću i dugovanju Partizana

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić optužuje Žarka Zečevića za haos u Humskoj 1 i tvrdi da je odluka JSD Partizan da razvlasti tandem Vučelić-Vazur pravi potez za klub.

Đurić očekuje i pomoć države ako bude bilo potrebna njena asistencija za sporovođenje prava i pravde…

 Vidi, ozbiljni ljudi mi kažu da je dug na današnji dan 98.000.000 evra. Znaš li šta to znači za Partizan? To znači katastrofu, gotovo, nema više… Bio sam dugo u fudbalu, znam kako posao ide. Svaki dug preko 20.000.000 evra u našim uslovima ugrožava opstanak. Ko zna šta pričam i pošten je, potvrdiće da sam u pravu. Partizan je pred gašenjem, zadužen do grla i još nema ekipu koja bi ga izvukla iz ovog Vučelićevog i Vazurinog pakla, rekao je Đurić za 24sedam i dodao:

– Sve je bolje od čekanja da oni sami odu. Onaj Vučelić bi sam otišao, ali i njega i Vazuru čuva Žarko Zečević! On stoji iza njih! E, sad, zašto je to tako, možda uskoro saznamo. Doveli su onakvo preduzeće do stečaja. Mada i stečaj je bolji nego da im se prepusti Partizan da ga još vode. Sramota dokle smo došli s njima, ali nema veze. Dotakli smo dno i sa košarkaškim klubom, pa su došli partizanovci koji su ga ponovo digli tamo gde mu je mesto.

Kakav će biti rasplet krize? Oni su izgubili vlast, ali neko će morati da ih iznese sa foteljama iz klupskih prostorija?

– Nego šta. Koliko ja razumem stvari oni su izbrisani iz registra, nikog ne predstavljaju. Nova uprava preuzima klub i za početak postavlja ljude koji će na vratima reći Vazuri da više nije zaposlen. Onda tek dolazi snimanje situacije i gledanje knjiga da bi se videlo kome se duguje i koliko. Nek je bog u pomoći onom ko bude radio iza ovih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE