Grobari izdali saopštenje pred meč sa Realom!

Navijači Partizana su se oglasili povodom navijanja na četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida, koja se večeras od 20.30 časova igra u Štark Areni.

“Grobari” su odlučili da ne navijaju organizovano prvo poluvreme, i na taj način da odaju počast poginulima u tragičnoj pucnjavi koja se desila u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub o pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme i mi ćemo SVI uzdignutih šalova i crvetova i potpunoj tišini ispratiti opčetak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije. Dostojanstveno i časno, jer mi smo Partizan, stoji u saopštenju navijača Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE