Australijanci sa moćnom trojkom na Mundobasketu!

Selektor košarkaške reprezentacije Australije Brajan Gurdžijan veruje da će imati košarkaša Bruklina Bena Simonsa na raspolaganju, zdravogi motivisanog na predstojećem Mundobasketu.

Simons nikada nije igrao veliko takmičenje sa reprezentacijom, ova selekcija bi dobila još jednog potencijalno jakog NBA aduta, pored već iskusnog Patija Milsa i zvezde u usponu, aduta Oklahome Džoša Gidija.

To je trio koji želi da vidi svaki ljubitelj košarke na najjužnijem kontinentu,a po svemu sudeći to bi moglo i da se ostvari.

– Mislim da su Benova očekivanja da bude zdrav, da se vrati u formu i da se spremi za Mundobasket, izjavio je selektor Australije za SEN radio i dodao:

– I mislim da on razmišlja na taj način već dugo vreme i to sam osetio poslednji put kada smo se videli. Porazgovaraćemo, mislim da su velike šanse da zaigra na Svetskom prvenstvu, optimista je Gurdžijan.

Australija će na SP igrati u Grupi E u Okanavi sa Nemačkom, Finskom i domaćinom Japanom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE