Junak Napolija: “Vi ste ti koji prenosite sreću”

Fudbaleri Napolija novi su šampion Serije A. Ovo je njim treći Skudeto a velike zasluge za taj uspeh pripadaju njihovom treneru Lućanu Spaletiju.

Njegov tim je juče odigrao nerešeno protiv Udinezea 1:1, ali mu je i taj bod bio dovoljan da i matematički obezbedi titulu, koju čeka još od 1990. godine.

– Kada vidim da su navijači nasmejani i puni radosti to je za mene najveća emocija. Ovo je za vas. Vi ste ti koji prenosite sreću. Problem u ovim okolnostima je taj što iza nas stoji naporan rad i ne možemo u potpunosti da uživamo u pobedama. Jer uvek je nešto ostalo da se uradi. Ali i pored toga osećamo veliku radost. Malo se sada osećam opuštenije kada smo navijačima podarili ovu radost. Gledali su Dijega Maradonu kako igra, pa se možda i osetila njegova podrška, rekao je Spaleti.

Jedini gol juče za Napoli postigao je najbolji strelac tima Viktor Osimen.

– Bili smo autsajderi, a sada smo van sebe. Osećaj je neverovatan. Ovo smo želeli godinama i osvajanje Skudeta za ove navijače je nešto što nikada neću moći da zaboravim, rekao je Osimen.

Napoli je titulu obezbedio pet kola pre kraja pošto ima 16 bodova više od Lacija

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petrušev prokomentarisao spornu odluku: Bilo je kontakta…

Srpski košarkaš Filip Petrušev rekao je da je postojao kontakt pri poslednjem napadu Barselone na Džabariju Parkeru. On je meč...

POVEZANE OBJAVE