Liverpul i Junajted žele istog fudbalera

Reprezentativac Argentine i fudbaler Brajtona Aleksis Mekalister mogao bi na kraju sezone da pojača Mančester junajted ili Liverpulu, javlja britanski “Telegraf”.

Mekalister je prošle godine sa Argentinom osvojio titulu na Svetskom prvenstvu i bio je bio jedan od najboljih igrača te zemlje uz Mesija. Brajton je baš sinoć pobedio Mančester junajted sa 1:0 u zaostalom meču 28. kola Premijer lige, a jedini gol na utakmici postigao je Mekalister u 99. minutu iz penala. 

 –  Mekalister je taj meč igrao sa pozitvnom dozom arogancije i klasom koja je bila van granica njegovih rivala u crvenom dresu. U drugom poluvremenu, Kazemiro i Antoni odlučili su da je jedini način da ga poremete taj da ga udaraju, obojica su mogli da budu isključeni, navodi Telegraf i dodaje

 – Čini se da razmišlja brže od bilo koga drugog na terenu, a njegov penal u 99. minutu kojim je Brajton savladao Junajted izveden je bez imalo nervoze.

Mekalister je fudbaler Brajtona od 2019. godine, a ove sezone je odigrao 34 utakmica i postigao je 11 golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE