NOVA MAJSTORICA: Fener “preživeo”, u Pireju pada odluka! (VIDEO)

Košarkaši Fenerbahčea slavili su pred svojim navijačima u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije protiv Olimpijakosa sa 73-69 i na taj način izjednačili na 2-2 u pobedama.

Tako će i u ovom dvomeču peta utakmica, tzv. majstorica odlučiti o putniku u Kaunas, gde će se ove godine održati završni F4 turnir elitnog evropskog takmičenja.

Utakmica je bila veoma neizvesna čitavim tokom i timovi su se sve vreme smenjivali u vođstvu, dok razlika ni na jednoj strani nije dostizala dvocifren nivo. Na kraju je ipak slavio turski predstavnik, na oduševljenje domaćih navijača.

Dešon Pjer je bio najefikasniji u pobedi sa 17 poena, na šta je dodao i 4 skoka. Poen manje upisao je Tajler Dorsi, uz 3 skoka i dve asistencije, dok je Najdžel Hejs-Dejvis imao 12 poena i po 2 uhvaćene lopte i asistencije.

Još jednu poenterski slabu partiju odigrao je srpski reprezentativac Marko Gudurić, koji je zabeležio po 4 poena i skokova, uz jednu asistenciju.

U poraženom timu je Šakil Mekisik ubacio 20 poena, na šta je dodao i 5 skokova, dok su po 12 imali Ajzea Kenan i Mustafa Fal.

Junak iz prethodne utakmice Kostas Slukas ovog puta je ubacio samo 3 poena, uz isto toliko završnih dodavanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić nakon poraza: Ovo je samo jedna od sedam utakmica

 Košarkaši Denvera izgubili su na svom terenu od Minesote rezultatom 106:99 u prvom meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige. Najbolji u Denveru...

POVEZANE OBJAVE