BIVŠI NBA AS JASAN: Jokiću ne dajemo dovoljno priznanja

Noćas su Denver Nagetsi poraženi od Finiks Sansa u trećoj utakmici polufinalne serije zapadne konferencije. Nije im bila dovoljna još jedna blistava partija dvostrukog MVP-ja Nikola Jokića, koji je zabeležio neverovatan tripl-dabl učinak od 30 poena i po 17 skokova i asistencija!

Nedavno Nikoli nije dodeljeno i treće uzastopno najveće priznanje, iako je sa svojim Denverom ovog puta bio i prvi na tabeli konferencije pred plejof. Umesto njemu, otišlo je u ruke Džoela Embida.

Legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli, koji je nekada nosio dres Sansa, tvrdi da i dalje veruje da će Denver ući u finale, ali i da se naš košarkaš još uvek ne ceni dovoljno.

Mislim da će Nagetsi da pobede u toj seriji. Da budem iskren, mislim da će Nagetsi uzeti titulu. Imaju sve što je potrebno, smatra Barkli, koji ističe da se Jokić još uvek ne poštuje dovoljno “preko bare”.

Džamal Marej je napokon zdrav. Džokeru ne odajemo dovoljno priznanja. Generalni menadžer, klupa, sve je dobro, klupa je spektakularna zapravo. Denver je moj favorit na zapadu i favorit za titulu, jasan je bio legendarni košarkaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE