TRESE MREŽE U ITALIJI: Srbija ima novog Vlahovića- bukvalno! (FOTO)

Dušan Vlahović je u poslednje tri sezone izrastao u jednog od najboljih i najtraženijih napadača na svetu, a u međuvremenu je, kao jedan od najboljih strelaca Serije A, prošle zime prešao u Juventus iz Fiorentine, iako ga je želelo pola Evrope.

Međutim, nije jedini Vlahović koji je zapažen na Čizmi. U dresu Atalante iz Bergama u omladinskoj ligi Italije, popularnoj Primaveri, blista i Vanja Vlahović.

On je minule zime stigao u Bergamo iz Partizana, nakon što je prošao pripreme sa prvim timom crno-belih. Tada je praktično pozajmljen, uz pravo otkupa za 500.000 evra nakon šest meseci, što će se, sva je prilika, i dogoditi.

Vanja je za ovo kratko vreme već pet puta tresao mreže u najjačoj omladinskoj italijanskoj ligi. Prethodno je u omladinskom timu Partizana postigao 14 golova jesenas.

Pored Atalante, u zimskom prelaznom roku su ga želeli i grčki AEK i ruski Ahmat.

Zanimljivo je da je i Dušan Vlahović imao sličan put, pošto se kao veliki talenat Partizana otisnuo u Italiju, gde je u dresu Fiorentine na početku takođe igrao za tim u Primaveiri. On je tada imao učinak od 11 golova na 13 utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE