Stefanović nakon velike pobede posebno izdvojio dvojicu igrača i dotakao se brojnih odlazaka iz kluba

Košarkaši FMP-a večeras su u Železniku izjednačili u četvrtfinalnoj seriji protiv Cedevita Olimpije na 1-1 u pobedama, pa će se o polufinalisti odlučivati u trećoj utakmici, koja će biti odigrana u Ljubljani.

Već drugu sezonu srpski tim odlično predvodi perspektivni Nenad Stefanović, koji je posebno istakao učinak dvojice košarkaša koji se ne vidi u statistici.

Lepa pobeda za nas. Momci su sada shvatili da možemo s njima, ali smo i tamo to pokazaki. Amerikanci su rukiji, momci mladi i mislim da će nam ovo mnogo značiti u nastavku sezone. Retko sam isticao bilo koga, ali je Stepanović pokazao da ima šut za tri poena, a ono što se ne vidi, jeste doprinos Šaranovića koji je bio bez poena za 26 minuta, ali je imao veliki uticaj. Istakao bih i Simovića koji je za 14 minuta ima osam skokova. To je nemoguće. Oni su i dalje bolji od nas, ali smo mi danas odigrali bolje svih 40 minuta, konstatovao je mladi stručnjak.

Posebno je prokomentarisao i učinak Stepanovića i Meninga, ali se posredno dotakao i velikih promena i brojnih odlazaka iz ovog tima u poslednje vreme.

Od danas mnogo više svi veruju jedni u druge. Verujem u Stepanovića, tek će pokazati kakav je šuter i sve momke koji su tu, a oni koji nisu, i ne zaslužuju da budu tu. Za Meninga je ovo veliki prelaz i za sada se dobro nosi i mislim da bi mogao da bude duplo bolji. Dobro je što je došao tokom sezone, da se prilagodi i da bi sledeće bio još bolji, rekao je Stefanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE