Vlahović nakon golčine umeo da odgovori na rasističke uvrede sa tribina! (VIDEO)

Italija je zemlja poznata po vrhunskom fudbalu, ali ne i po kulturi i otvorenosti, pa tako čak i danas čak i mnogi vrhunski sportisti imaju problema sa rasizmom u ovoj zemlji.

To ne zaobilazi ni vrhunske fudbalere, pa su tako u poslednje vreme “na meti” uvreda i tamošnji najbolji napadači Dušan Vlahović i Romelu Lukaku.

Juventus je danas slavio u derbiju Serije A protiv Atalante u veoma važnoj utakmici za oba kluba, a Vlahović je trpeo uvrede otkako je ušao u igru u 65. minutu.

Odgovorio je prelepim golom u 7. minutu zaustavnog vremena, ali se nije zaustavio na tome, već je potrčao ka navijačima i gestikulirao im, za šta je “nagrađen” žutim kartonom.

Iako je Vlahović fudbaler Juventusa, i navijači Stare Dame su sami skloni ovakvim ispadima, što je kulminiralo u nedavnom Kup okršaju protiv Intera, kada im je na tapeti bio Romelu Lukaku.

Možda i znajući da je tada sve brzo preraslo u veliki sukob na terenu, sudija je odmah porčao za Srbinom kako bi sprečio da se eventualno desi nešto slično, što se ne dešava često.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE